Hadiah Hari Jadi

KEYCHAIN SULAM | WATAK KARTUN TV

8:25 PM

Hai korang!
Admin tengah syok sendiri update sulaman yang berabad belum share dekat blog. Kesian blog ni, lama dah bersawang. Segala macam sawang dah hinggap. 

Soooo, kali ni, team publisiti nak share KEYCHAIN SULAM versi KARTUN secara pukal lah yerrrr... Tak sempat dah nak update satu-satu gambar.








Sekiranya berminat, boleh terus berhubung dengan pihak kami
Kami menjanjikan design yang unik, elegan serta bermanfaat
pada harga yang berpatutan. InshaaAllah


"KEPUASAN ANDA ADALAH KEUTAMAAN KAMI"
Whatsapp / SMS  : 0143757221
email : footprintartwork@gmail.com

Sebarang pertanyaan? Boleh terus pm kami di sini >>>> http://www.facebook.com/footprintartworksabah/messages/

You Might Also Like

0 Comments